Italian Design

  • Gratis verzending in NL en BE
  • Voor 17u besteld, volgende werkdag thuis (NL)
  • Discrete verpakking · wereldwijde verzending

Hoe draag ik een pochet

Tips bij Italian Design. Hoe vouw ik een pochet? De stijl: vrolijk of zakelijk? De match bij das of shirt? En qua kleur en materiaal? Lees onze tips online!

Een pochet is onderscheidend en stijlvol

Draag de pochet in het borstzakje van overhemd, jasje of bij een pak met stropdas. Dat de pochet van hetzelfde ontwerp moet zijn als de stropdas, klopt niet. Wel mag de pochet qua materiaal overeenstemmen met de stropdas, zijde dus. Stijlvol is het, wanneer de basiskleur van de pochet overeenstemt met de kleur van het overhemd, of juist van een contrasterende kleur. Bijvoorbeeld rood en blauw, beige en blauw, geel en paars. Ook staat een zijden pochet qua glans heel mooi bij een overhemd van Sea Island katoen. 

 
Welke stijl? Vrolijk of zakelijk?
Een vrolijk kleurrijk ontwerp van de pochet past bij een stijlvol, vrolijke omgeving.
Een pochet met een blok of visgraat ontwerp, past goed in een zakelijke omgeving
 
Pochet vouwen:  

 pochet-vouwen-puff

 

Puff:
 
De meest geschikte vouw voor uw zijden pochet! Leg de zijden pochet opengevouwen neer. Pak de zijden pochet in het midden op, tussen duim en wijsvinger, til de pochet omhoog. Maak een rondje met uw andere duim en wijsvinger, om de pochet heen, en beweeg ga naar beneden, tot ongeveer halverwege de pochet. Vouw de pochet dubbel en stop de pochet in uw borstzakje. De pochet mag niet teveel uitsteken

 

pochet-vouwen-reverse-puff

 

Omgekeerde Puff:
 
Dit gaat hetzelfde als bij de Puff, maar plaats de pochet precies andersom in het borstzakje, met de randen van de pochet naar boven. Let erop dat de verkeerde kant van de zoom van de pochetniet zichtbaar is.

 pochet-vouwen-tv-fold

 

TV vouwen:
 
Een stijl uit de periode 1940 en 1950. Veel TV beroemdheden uit die tijd droegen het pochet op deze manier, die ook zeer mooi staat met een zijden pochet. V an de horizontale kant steekt een strookje van ca. ½ centimeter boven de borstzak uit.
Leg de pochet binnenste buiten diagonaal neer op tafel. Leg de onderste punt van de pochet bijna op de bovenste punt. Vouw de linker punt van de pochet zover naar rechts en de linker punt van de pochet naar links. Vouw de pochet dubbel en steek de pochet met de punt van de pochet naar boven in uw borstzakje.

Klantenservice
Neem contact op met onze klantenservice als je hulp of advies nodig hebt m.b.t. pochetten, als je wilt zeggen wat je denkt over Italian Design, wanneer je eventuele aanbevelingen hebt over artikelen, of over onze service als je niet helemaal tevreden bent. Wij zijn er om professionele service te bieden.

Telefoon 
Bellen binnen Nederland: 070 323 96 95 
Bellen vanuit het buitenland: +31703239695 
* Werkdagen tussen 10:00 - 18:00 u

Chat 
Doorgaans meteen antwoord op je vraag tussen 10:00 -21:00 u

Whatsapp
Voeg 0653756805 toe aan je Whatsapp!
Doorgaans meteen antwoord op je vraag tussen 10:00 -21:00 u

E-mail
info@italian-design.nl

Onze merken

Keurmerken

Volg je favoriete merken

Socialmedia

© Copyright 2018 Italian Design - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »