Vóór 17u. besteld? Direct verzonden !
Gratis verzending NL& BE!
Retourgeld terug v. PayPal als je betaalt met PayPal!
Prijzen incl. BTW (EU) - géén BTW buiten EU!

Klachten

Italian Design hecht aan een goede serviceverlening en tevreden klanten! Mocht je niet helemaal tevreden zijn of onverhoopt een klacht hebben, dan verzoeken wij je om dit kenbaar te maken aan onze afdeling klantenservice, dit kan telefonisch, per e-mail,  ticket via je account of per reguliere post. Onze afdeling klantenservice behandelt je klacht zorgvuldig en werkt aan een oplossing tot ieders tevredenheid.

Onze gegevens:
Italian Design B.V.
T.a.v. Klantenservice
Postbus 53177
2505 AD  DEN HAAG
Telefoon: +31(0)70 323 96 95 
e-mail: info@italian-design.nl

Na ontvangst van je klacht ontvangt je van ons een bevestiging. Wij beantwoorden je klacht zo snel mogelijk en zeker binnen 14 dagen na ontvangst, mocht het meer tijd nodig hebben, dan stellen wij je hiervan op de hoogte. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact opnemen met een van onze keurmerken: Stichting Webshop Keurmerk of Trusted Shops waarbij italian-design.nl is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Heb je vragen? Contacteer onze Klantenservice:

Telefoon 
Bellen binnen Nederland: 070 323 96 95 
Bellen vanuit het buitenland: +31703239695 
* Werkdagen tussen 10:00-18:00 u


Whatsapp
Werkdagen 10:00 -20:00 u.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vóór 17u. besteld? Direct verzonden !
Gratis verzending NL& BE!
Retourgeld terug v. PayPal als je betaalt met PayPal!
Prijzen incl. BTW (EU) - géén BTW buiten EU!