Goed advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld d.m.v. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met slechts één koerier

Klachten

Italian Design hecht zeer veel waarde aan goede service en tevreden klanten. Mocht je desondanks niet geheel tevreden zijn, dan verzoeken wij je vriendelijk dit te laten weten aan onze klantenservice.

Je kunt dit telefonisch doen, per e-mail, per ticket via je account of per reguliere post. Onze afdeling klantenservice doet haar uiterste best je klacht binnen 1-3 dagen te beantwoorden en werkt aan een oplossing tot ieders tevredenheid. Mocht er meer tijd nodig zijn, dan laten we je dit direct weten.

Een schriftelijke klacht kun je richten aan:
Italian Design B.V.
T.a.v. Klantenservice
Postbus 53177
2505 AD  DEN HAAG

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij streven ernaar om je klacht binnen 1-3 dagen na ontvangst te beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan stellen wij je hiervan op de hoogte. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact opnemen met ons keurmerk Trusted Shops. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

De Europese Commissie biedt aan: een platform voor online geschillenbeslechting voor consumenten, deze kun je vinden op: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

Heb je nog vragen? Contacteer onze Klantenservice

Telefoon 
Bellen binnen Nederland: 070 323 96 95 
Bellen vanuit het buitenland: +31703239695 
* Werkdagen tussen 10:00-18:00 u
Via Whatsapp: Chat: b.v.lingerie advies (klik op het logo) * Ma t/m Vr. 10-20 u. s.v.p.)

Pinterest Multi safe pay
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Goed advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld d.m.v. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met slechts één koerier