Vóór 17u. besteld? Direct verzonden !
Gratis verzending NL& BE!
Retourgeld terug v. PayPal als je betaalt met PayPal!
Prijzen incl. BTW (EU) - Géén BTW buiten EU!

Klachten

Italian Design hecht aan een goede serviceverlening en tevreden klanten. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan verzoeken wij je om dit aan ons kenbaar te maken, je kunt dit telefonisch doen, per e-mail, per ticket via je account of per reguliere post. Onze afdeling klantenservice behandelt je klacht zorgvuldig en werkt aan een oplossing tot ieders tevredenheid.

Een schriftelijke klacht kun je richten aan:
Italian Design B.V.
T.a.v. Klantenservice
Postbus 53177
2505 AD  DEN HAAG

Na ontvangst van je klacht ontvangt je van ons een bevestiging. Wij beantwoorden je klacht zo snel mogelijk en zeker binnen 14 dagen na ontvangst, mocht het meer tijd nodig hebben, dan stellen wij je hiervan op de hoogte. Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact opnemen met een van onze keurmerken: Stichting Webshop Keurmerk of Trusted Shops waarbij italian-design.nl is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Heb je nog vragen? Contacteer onze Klantenservice:

Telefoon 
Bellen binnen Nederland: 070 323 96 95 
Bellen vanuit het buitenland: +31703239695 
* Werkdagen tussen 10:00-18:00 u

Whatsapp
Chat met ons
* Werkdagen 10:00 -20:00 u.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vóór 17u. besteld? Direct verzonden !
Gratis verzending NL& BE!
Retourgeld terug v. PayPal als je betaalt met PayPal!
Prijzen incl. BTW (EU) - Géén BTW buiten EU!