Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier

BH-soorten

Strapless BH cups BCD:De strapless is de perfecte bh voor een grand soirée look en voor trouwjurken, haar veelzijdigheid maakt het een BH geschikt om zonder bandjes te dragen, dankzij een dun spoor van licht klevende siliconen langs de hele buste, waardoor je kunt pronken met de blote schouders, zonder de  royale halslijnen op te geven. Geschikt voor kleine tot middelgrote borsten in de strapless versie, maar door de bandjes vast te maken is het een kledingstuk die een balconette waardig is.

 

Balconette 1/2 cup BH cups (A)BCDE

De balconette is een bh waarbij de cups horizontaal zijn uitgesneden en dicht tegen elkaar aan staan, waardoor de borsten dichter bij elkaar komen voor een vol decolleté. Deze bh's zijn geschikt voor zowel kleine als grotere cupmaten, de cups zijn iets lager uitgesneden, waardoor er meer van de bovenkant van de borsten getoond wordt. Soms hebben deze bh's een bovenrand van elastische stof of kant voor een goede aansluiting op de borsten. Geschikt voor een laag uitgesneden top of - cocktailjurkje.

 

Triangle, Bralette, Longline, Glamour BH cups BC(D) 

  

is een bh, al dan niet met een bredere strook stof onder de beugels die de taille vorm geeft en in verschillende breedtes is gesignaleerd en het embleem van verleidingslingerie is. Het verandert de vorm van de borst niet en dankzij de absoluut natuurlijke uitstraling begeleidt het het silhouet van de vrouw, waardoor haar sensualiteit wordt versterkt. In haar eenvoud stelt het u in staat om 'transparantie' voor te stellen die moeilijk te bereiken is met gevoerde of voorgevormde bh's en tegelijkertijd biedt het veel comfort. Het is misschien wel het meest trendy model van de hele reeks, maar het blijft beperkt tot gebruik voor kleine tot middelgrote borsten, die geen complexere technische constructie van de beha vereisen.

Niet-voorgevormde-beugel BH cups (B)CDE:

Dit bh-model bedekt de hele borst voor een optimale steun en maximaal comfort, deze bh is iets hoger en is zeer geschikt voor die vrouw die sensualiteit wil combineren met comfort. de zeer technische constructie biedt een uitstekende pasvorm, ook voor vollere borsten.

 

3-delige full cup beugel BH cups DEFG

is een bh met volledige, diepere cups en die de bovenkant hoger brengt voor meer ondersteuning van de borsten. Het stuk tussen de cups is hoger voor betere ondersteuning aan de binnenkant van de borsten en de schouderbandjes zijn breder voor meer draag-comfort. Deze geschikt voor dames met ‘peervormige’ borsten en wordt gemaakt in grote cupmaten D,E,F en G.

 

Oil-push BH cups ABCD: 

is misschien wel het meest succesvolle BH model; het vergroot het volume van de borst met één maat, terwijl het een natuurlijk silhouet behoudt zonder het kunstmatige effect dat de vrouw niet kan verdragen. De diepe halslijn vormt en lift de borsten en duwt ze naar het midden, om het dat zeer sensuele decolleté-effect te geven dat vrouwen waarderen.


Push-up BH cups (A)BCD(E)(F):

heeft uitneembare kussentjes van stof, die de borsten omhoog brengen voor een vollere bovenkant van de borst, en van opzij iets naar elkaar brengen voor een voller decolleté. Bij een verschil in borstgrootte kan de 'push' desgewenst afzonderlijk geregeld worden door bijvoorbeeld aan één kant 1-2 kussentje te plaatsen en in de andere cup eruit te nemen, of andersom. Wanneer geen 'push' nodig is, dan kunnen de kussentjes aan beide kanten eruit genomen worden waarmee het een gevoerde voorgevormde ('padded') bh is.


Voorgevormde gevoerde BH cups (A)BCD


is een bh zonder ‘kussentjes’. Een bh met 'diepe cups, geschikt voor vrouwen met volle borsten en  ‘appelvormige’ borstvorm. In dit geval kun je het beste voorgevormde, gevoerde ('padded') cup kiezen, zonder deelcup-naad, zodat de borsten niet in de verdrukking komen.  Heb je meer vragen? Contacteer onze Klantenservice:

Telefoon kantoor
*
Bellen binnen Nederland: 070 323 96 95 
Bellen vanuit het buitenland: +31703239695 
* Werkdagen tussen 10:00 - 18:00 u

Via Whatsapp: (klik op de link om direct naar Whatsapp te gaan)
Chat met ons (lingerieadvies)
* Werkdagen tussen 10-21 u. (alleen tekst s.v.p.)

Pinterest Multi safe pay
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier