Vóór 15 u. besteld? Direct verzonden!
GRATIS levering in NL Eerlijke prijzen buiten NL!
Prijzen INCL. BTW (EU, geen erbuiten!
Verzending naar 43 landen!

Over Italian Design

Tijdens een verblijf in Italië, zagen wij de mooiste stropdassen in de etalages.Zó mooi zagen wij ze niet in Nederland, en zo ontstond het idee om handgemaakte stropdassen uit Italië te gaan verkopen. 

Door een kennis, die net was gestart met een online shop, raakten wij zo enthousiast dat wij besloten te toe te werken naar mooie goede en betrouwbare online shop. 

Wij benaderden meerdere familiebedrijven in Italië, bezochten de ateliers, waar stropdassen duurzaam met de hand gemaakt worden, wij onze stropdassen bestelden en in 2006 openden wij onze winkel.

Binnen korte tijd hebben wij het assortiment uitgebreid: van Italiaanse stropdassen tot Italiaanse modeaccessoires voor heren èn later voor dames. Op een vakbeurs ontdekten wij AMBRA lingerie, een familiebedrijf, handgemaakt in Italië, dames zijn dol op mooie lingerie, dus bestelden wij lingerie.

Italiaanse mode, 100% Made in Italy! 

Onze Italiaanse producten zijn van 100% Made in Italy kwaliteit: duurzaam handgemaakt met passie en oog voor detail, van de beste materialen. Wij bezochten de ateliers in Italië.

Deze producten hebben een prijs en hiervoor krijgt u een niet te evenaren kwaliteit en stijl. Onze producten zijn niet te vergelijken met zogenaamd Italiaanse producten, gemaakt in een lage lonen land. Ze zijn gemaakt in Italië, voor u, die hoge kwaliteit en waarde herkent en deze waardeert en voorzichtig behandelt.

Europese designer merken 

Sinds een aantal jaren bieden wij Europese Designer merken aan zoals: Lise Charmel lingerie en badmode uit Frankrijk, Roidal Badmode en Beachwear uit Spanje en Oostenrijkse HANRO ondergoed, warm ski motor ondergoed, en Yoga & Lounge kleding.

Wij hebben een passie voor - en werken hard aan een winkel met - bijzondere producten van onberispelijke kwaliteit; té mooi en té leuk zijn om ze onze klanten te onthouden. 

Pinterest
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vóór 15 u. besteld? Direct verzonden!
GRATIS levering in NL Eerlijke prijzen buiten NL!
Prijzen INCL. BTW (EU, geen erbuiten!
Verzending naar 43 landen!