Goed advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld d.m.v. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met slechts één koerier

Over Italian Design

Tijdens een bezoek in Italië zagen wij bijzondere stropdassen en zo kwamen wij op het idee om... bijzondere Italiaanse dassen te gaan verkopen. Teruggekomen hebben wij de beste ateliers in Italië benaderd, zijn in een vliegtuig gestapt, en hebben de ateliers bezocht. In 2006 opende Italian Design haar online boetiek.

Een aantal van onze stropdassen-merken heeft haar sporen verdiend voor de grote Italiaanse stoffen fabrieken en modehuizen in Milaan, zoals Salvatore Ferragamo, Gucci en Pal Zileri.
Zij weerspiegelen een typisch "Italiaanse smaak zonder compromis".
Kleermakerstraditie, vakmanschap, handgemaakt met passie en oog voor detail en de mooiste kwaliteit zijden stoffen zijn bij de productie ingezet.


Bijzondere producten van onberispelijke kwaliteit 


Al snel breidden wij onze winkel uit met 100% Made in Italy heren- en dameskleding. Onze Italiaanse producten hebben een prijs en daarvoor krijgt u niet te evenaren kwaliteit en stijl, zoals is omschreven bij de Italiaanse dassen. Deze zijnn niet te vergelijken met zogenaamde Italiaanse producten die in een lagelonenland zijn gemaakt. Ze zijn gemaakt in Italië, voor u, iemand die hoge kwaliteit en waarde herkent, waardeert, en deze met respect behandelt.

Sinds een aantal jaren bieden wij ook Europese Designer merken aan zoals: Lise Charmel lingerie en badmode uit Frankrijk, Roidal Badmode en Beachwear uit Spanje en Oostenrijkse HANRO ondergoed, warm ski motor ondergoed en Yoga en Lounge kleding.

Onlangs hebben wij onze Beauty producten body care en sun care uitgebreid. Wij zijn nu leverancier van salon-kwaliteit gellak voor de perfecte thuis-manicure. Drie complete gellak starter sets met elk 1 kleur, respectievelijk: roze, groen en rood. Daarnaast ca. 60 mooie kleuren gel polish, en alle essentials. Kortom: alles wat je thuis nodig hebt voor de professional nagelstudio-look.

Wij hebben een passie voor - en werken hard aan - een online boetiek met bijzondere producten van onberispelijke kwaliteit; te mooi en te leuk om ze onze klanten te onthouden. 

 

 

 

 

 

Pinterest Multi safe pay
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Goed advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld d.m.v. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met slechts één koerier