Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier

Betalen

Zoek je 'n webshop m. veel veilige online betaalmethoden? Zoek je 'n Fashion Beauty webshop waar je snel veilig vooraf èn achteraf kunt betalen? Betaal nu online bij Italian Design. Betaal nu Hier

Veel gratis manieren van veilig betalen bij Italian Design 

 

PRIJZEN
Is de BTW inbegrepen in de prijs?
Ja. Onze prijzen zijn inclusief BTW; buiten de EU betaal je geen BTW.


Heeft Italian Design een veilige betaalomgeving?
Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in je browser en aan https

Op welke manieren kan ik betalen?
Bij Italian Design kun je op heel veel manieren veilig betalen, ook achteraf betalen met Klarna is mogelijk. 

 • American Express
  Is een creditcard. Bij het plaatsen van uw bestelling geeft u uw creditcardgegevens op. Na uw legitimatie als de wettelijke kaarthouder, wordt de betalingstransactie automatisch uitgevoerd en wordt uw kaart onmiddellijk belast na het sluiten van het contract.

 • Apple Pay
  Is bijzonder eenvoudig en snel. als klant selecteer je simpelweg de juiste betaalmethode in je Apple Wallet en bevestig vervolgens de transactie op je o.a. iPhone, iPad, Apple Watch en MacBook. Autoriseer de transactie met de biometrische functies van het apparaat en selecteer vervolgens één van de kaarten in de Apple Wallet

Om het factuurbedrag via Apple Pay te kunnen betalen, moet u de browser "Safari" gebruiken, geregistreerd zijn bij de Apple-serviceprovider, de functie Apple Pay geactiveerd hebben, u identificeren met uw toegangsgegevens en de betalingsopdracht bevestigen. De betalingstransactie wordt uitgevoerd onmiddellijk nadat de bestelling is geplaatst. Tijdens het bestelproces krijg je meer informatie.

 • Bankoverboeking op ons rekeningnummer
  Bankoverboeking- hiermee kun je betalingen accepteren en via internet geld over maken vanuit je eigen veilige bankomgeving. Wanneer je bestelt bij italian-design.nl en kiest voor overboeken, dan kun je het bedrag over maken op onze ING-bankrekeningnummer ten name van Italian Design BV te Den Haag. IBAN: NL35INGB0679775293 - BIC:INGBNL2A

 

 • Bancontact/MrCash
  is het online betaalsysteem in Belgie. Bent u klant van de deelnemende banken in Belgie, en maakt u gebruik van internetbankieren, dan kunt u gebruik maken van Bancontact/Mistercash. U kunt direct uw aankoop betalen in een voor u vertrouwde bankomgeving. Betalingen via Bancontact/Mistercash zijn gratis.


 • Belfius
  is voor de Belgische consument en lijkt veel op bijvoorbeeld het Nederlandse iDEAL. De klant wordt doorverwezen naar de eigen bankomgeving om de betaling te voldoen. De betaling wordt direct verwerkt.


 • Creditcard
  Als je kiest voor een betaling met creditcard, vult je je creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Je creditcardgegevens worden verstuurd via een ssl-beveiligde omgeving. Wij accepteren Mastercard en Visa. Je bestelling wordt direct in behandeling genomen.

  Bij het plaatsen van je bestelling geeft je jouw creditcardgegevens op. Na je legitimatie als de wettelijke kaarthouder, wordt de betalingstransactie automatisch uitgevoerd en word je kaart onmiddellijk belast na het sluiten van het contract.


 • Carte Bleu
  Een zeer geschikt en vertrouwd online betaalmiddel, voor onze Franse consumenten, Carte Bleue kaarthouders, deze creditcard is door Visa uitgegeven.

 • Dankort

  Dankort/Visa kaart is de Nationale debit card van Denemarken, een van de meest veilige betaalmethodes voor online betalingen. 

 • Dotpay
  In één aansluiting direct toegang tot de populairste Poolse betaalmethoden, hiermee kan italian-design.nl direct betalingen van Poolse consumenten accepteren. 

 • EPS uberweisung
  is het iDEAL van Oostenrijk. De klant selecteert deze betaalmethode  om vervolgens zijn of haar bank te selecteren en vervolgens inloggen, de betaling controleren en toestemming geven.


 • Giropay is een online-betaalsysteem in Duitsland. Mensen met een bankreking geschikt voor internetbankieren kunnen hiermee hun betalingen electronisch overboeken via een beveiligde zone in hun eigen vertrouwde bankomgeving. 

  Na het plaatsen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de website van uw bank. Om het factuurbedrag via Giropay te kunnen betalen, dient u een bankrekening voor internetbankieren te hebben die geactiveerd, u dienovereenkomstig te identificeren en de betalingsopdracht aan ons te bevestigen. Tijdens het bestelproces krijgt u meer informatie. De betalingstransactie wordt direct daarna uitgevoerd en uw rekening wordt gedebiteerd.


 • ING'Homepay
  Klanten die kiezen voor ING Home'Pay worden direct geleidt naar een beveiligde bankomgeving waarna zij veilig kunnen afrekenen in een vertrouwde online omgeving. 


 • iDeal (Nederland)

  Veilig, snel en gemakkelijk online betalen vanuit je eigen bank via een beveiligde zone in je eigen vertrouwde bankomgeving. 
  Je kunt betalen via iDEAL als je gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. Je hebt je bankpas en identificatiemethode nodig


Voordelen van iDEAL

  • Veilig en snel betalen via je eigen bank
  • Je hoeft geen software te installeren
  • Betaling is direct afgerond, zodat wij de bestelling direct kunnen verwerken
  • Voor iDEAL-betalingen rekenen wij geen transactiekosten  


 • KBC
  is er voor de consument in geheel België. Zodra de klant de betaling gestart heeft, en KBC/CBC als betaalmethode hebben gekozen wordt de consument doorgestuurd naar zijn/haar betaalomgeving, waar hij/zij de betaling op een veilige manier kunnen afronden. Belangrijk in dit proces is de tweestapsverificatie, de betaling moet bevestigd worden in de KBC/CBC mobiele applicatie of de bijbehorende kaartlezer.


 • Klarna
  Met Klarna kunnen klanten achteraf betalen, ze hoeven pas na 14 dagen te betalen, Klarna is beschikbaar in: België, Zweden, Italië, Spanje en Oostenrijk. Als extra service biedt Klarna een app aan om nog eens 10 dagen uit te stellen.

  Nadat de klant de betaling start en vervolgens Klarna als betaalmethode kiest, zorgt dit ervoor dat de klant doorverwezen wordt naar de Klarna pagina, waar de klant zijn/haar persoonlijke gegevens invult. Hierop volgt een snelle *krediet check vanuit Klarna, waarna (bij goedkeuring) de Klarna consument direct een melding krijgt over de geslaagde transactie.

  *krediet check vanuit Klarna: Je kunt hiertegen op elk moment bezwaar maken

 • Maestro 
  Maestro is een debetkaart, die in heel Europa en in andere landen wereldwijd wordt geaccepteerd, het betaalde bedrag wordt direct verrekend op de rekening van de consument. 

 • Mastercard
  Als je kiest voor een betaling met creditcard, vul je je creditcardnummer en vervaldatum van de kaart in. Je creditcardgegevens worden verstuurd via een ssl-beveiligde omgeving. Je bestelling wordt direct in behandeling genomen.

 • PayPal 
  Paypal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.PayPal is een wereldwijd gebruikte betaalmethode dat gekoppeld is aan uw e-mailadres(sen). Door middel van het opgeven van uw e-mailadres en de bijbehorende beveiligingscode kunt u geld van uw PayPal rekening overmaken of geld op uw PayPal rekening storten. Heb je een PayPal account dan kun je met behulp van de betaalmethode PayPal bij ons je betaling verrichten. Om met PayPal te kunnen betalen heb je een PayPal rekening/account nodig, je kunt je PayPal rekening openen op: www.paypal.nl. Een PayPal rekening openen is gratis, veilig en betrouwbaar. PayPal rekeningen zijn beschikbaar voor bedrijven, consumenten, stichtingen,etc. Heb je geen internetbankieren maar wel een PayPal rekening, dan is onze betaalmethode PayPal voor jou wellicht de perfecte betaalmethode om veilig, betrouwbaar en gemakkelijk je bestelling, product of dienst te voldoen. PayPal is internationaal en kent geen grenzen en is uitstekend geschikt voor internationale betalingen. N.B.: je retour wordt onder voorwaarden terugbetaald door PayPal.


 • SOFORT by Klarna
  Een SOFORT betaling is in feite een bankoverschrijving, snel betalen via een veilige vertrouwde bankomgeving. Als klant hoeft u alleen aan te geven vanuit welk land u betaalt en kunt dan de betaling afronden.

  Na het plaatsen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de website van de online provider Sofort GmbH. Om het factuurbedrag via Sofort te kunnen betalen, moet u een bankrekening voor internetbankieren hebben geactiveerd, u dient zich dienovereenkomstig te identificeren en de betalingsinstructie te bevestigen. Tijdens het bestelproces krijgt u meer informatie. De betalingstransactie wordt direct daarna door Sofort uitgevoerd en uw rekening wordt gedebiteerd.


 • Visa  
  Is een creditcard. Bij het plaatsen van je bestelling geeft je jouw creditcardgegevens op. Na je legitimatie als de wettelijke kaarthouder, wordt de betalingstransactie automatisch uitgevoerd en word je kaart onmiddellijk belast na het sluiten van het contract.


 • Nederlandse cadeaukaarten
  Cadeaukaarten bieden Nederlandse shoppers de mogelijkheid om gemakkelijk online af te rekenen
  italian-design.nl is acceptant van cadeaukaarten: Fashioncheque, Fashiongiftcard, VVV Giftcard en YourGiftcard.

  Kan ik online betalen met Fashiongiftcard en VVV-Giftcard?
  Ja, deze online betalingen worden verwerkt via dezelfde financiële dienstverlener/ ‘betaalpoortje’ , alleen is het momenteel technisch nog niet mogelijk om beide cadeaukaarten tegelijkertijd te tonen bij de betaalmethoden. Tussen de betaalmethoden zie je alleen de VVV Giftcard staan.


  Wil je betalen met Fashiongiftcard
  ? Kies dan tijdens het betaalproces voor VVV-Giftcard als betaalmethode. Hierna kun je het nummer van je Fashiongiftcard ingeven. Het ‘betaalpoortje’ registreert automatisch dat het om een Fashiongiftcard-betaling gaat en het bedrag wordt van je fashiongiftcard-tegoed afgeschreven. Voilá! Bij de betaalbevestiging zie je staan: Betaling - MultiSafepay - VVV Giftcard


Wat is het rekeningnummer van Italian Design? 
Onze Bankgegevens:

Italian Design BV, te Den Haag, Nederland
IBAN: NL35INGB0679775293  
*Vermeld bij het betalen altijd je naam en ordernummer.


Betaalmethoden Italian Design


Heb je nog vragen? Contacteer onze Klantenservice:
1. Stel je vraag via het contactformulier hier aan de rechterkant, dit is snel en gemakkelijk
2. Stuur een ticket: stel je vraag via een je account dat je hebt aangemaakt
3. E-mail: [email protected]
4. Telefoon: +31703239695 Ma t/m Vr 10-17 u.
5. Klantenservice: klik hier en bel Klantenservice
5.1.Whatsapp klik op groene button hier direct rechts:  *  
* werkdagen tussen 10-21 u. (alleen tekst s.v.p.)

5.2. Scan de QR-code hier onder: 
* werkdagen tussen 10-21 u. (alleen tekst s.v.p.) 

 

Pinterest Multi safe pay
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier