Ordered before17h - Same day dispatch!
Prices incl. VAT (EU) - Free shipping (NL & BE)!
Worldwide shipping - No VAT outside EU!
For Help: WhatsApp Live Chat button!

Privacy Policy

Privacyverklaring
Wij respecteren de privacy van alle bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.
 

Wie zijn wij?

Italian Design B.V is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).


Doeleinden van de gegevensverwerking

Bestelling

Wij kunnen in uw opdracht alleen goederen leveren en diensten uitvoeren indien u uw persoonlijke gegevens daartoe verstrekt zoals: naam, adres en e-mailadres.


Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt voor informatie over producten, diensten die aan u worden aangeboden via onze website, voor facturering, en voor orderverwerking.

Uw gegevens kunnen in dit kader bij het afhandelen van de bestelling worden doorgegeven aan betrokken derden zoals bijvoorbeeld de bezorger.

Betaalmethoden ‘koop op rekening’ ofwel ‘achteraf betalen’:
In onze online winkel wordt u de mogelijkheid geboden van ‘koop op rekening’ ofwel ‘achteraf betalen’. Bij deze betaalmethoden bestaat de mogelijkheid dat een kredietwaardigheidsbeoordeling wordt uitgevoerd.

Bedrijven die deze betaalmethoden aanbieden zijn:

AfterPay:
Vestigingsadres:
K R Poststraat 90 5
8441 ER Heerenveen

MultiFactor BV – Betaal Na Ontvangst
Kraanspoor 39
1033 SC Amsterdam

Gebruik van cookies

Italian Design maakt op haar website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig tekstbestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, zie bijvoorbeeld deze toelichting door de Consumentenbond voor uitleg.

U kunt voorkomen dat de door het cookie verzamelde, en aan uw gebruik van de website gerelateerde gegevens inclusief uw IP-adres, aan Google worden verzonden en door Google worden bewaard en verwerkt, door de onder de volgende link beschikbare browser-plugin te downloaden en installeren:

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl


Nieuwsbrief

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door jou opgegeven gegevens om je de nieuwsbrief toe te zenden. Je kunt je te allen tijde afmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan info@italian-design.nl of via een link in de nieuwsbrief zelf.


Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaten-pagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer(IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapportenn over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hieroe wettelijk wordt verpliht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hierop geen invloed. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Hotjar

Om het gebruik van onze website in kaart te brengen en te analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tool Hotjar. De cookies van Hotjar stellen ons in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht, welke pagina’s van onze website het meest worden bekeken. De verzamelde informatie wordt verwerkt in statistieken en wordt door ons gebruikt om onze website te optimaliseren en worden niet gebruikt om u, als persoon, te identificeren. Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking door Hotjar verwijzen wij u naar de privacyverklaring op https://www.hotjar.com/privacy

Inzage, correctie en recht van verzet
Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Italian Design over u heeft vastgelegd, wanneer u uw gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of wanneer u deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Italian Design via info@italian-design.nl. Italian Design zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt hebben en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.
 

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.
 

Onze contactgegevens:

Kantooradres

Laan van Poot 402
2566 DL
Den Haag 
(geen bezoekadres)

Telefoon 
Bellen binnen Nederland: 070 323 96 95 
Bellen vanuit het buitenland: +31703239695 
* Werkdagen tussen 10:00 - 18:00 u.

Whatsapp
WhatsApp Live Chat button van10:00 -21:00 u

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Ordered before17h - Same day dispatch!
Prices incl. VAT (EU) - Free shipping (NL & BE)!
Worldwide shipping - No VAT outside EU!
For Help: WhatsApp Live Chat button!