Vóór 16u. besteld? DIRECT verzonden!
GRATIS VERZENDING IN NL& BE, DB NU € 2,50!
Retourgeld TERUG v. PAY PALL als je m. PP betaalt
Prijzen INCL. BTW (EU) - GEEN BTW (buiten EU)!

Disclaimer

Algemeen
De inhoud van deze site (www.italian-design.nl) alsmede de inhoud van alle andere uitingen van italian-design.nl op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Italian-design.nl kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of inhoud van deze informatie. Italian-design.nl is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten, onjuistheden dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie.

Disclaimer
Deze website en alle onderdelen daarvan zijn eigendom van italian-design.nl. Het is niet toegestaan om de site of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van italian-design.nl. Deze toestemming is niet nodig voor persoonlijk, niet commercieel, gebruik. De informatie op italian-design.nl wordt door ons met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. italian-design.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om misbruik te voorkomen, zijn wij niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via het Internet verzonden worden. italian-design.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit, of in enig opzicht verband houdt, met de website.

Heb je vragen? Contacteer onze Klantenservice:

Telefoon
Bellen vanuit Nederland: 070 323 96 95 
Bellen vanuit België:     +31703239695 
* Werkdagen: 10:00-18:00 uur 

Via Whatsapp: (klik op de link om direct naar Whatsapp te gaan)
Chat met ons (lingerieadvies)
* Werkdagen tussen 10-21 u. (alleen tekst s.v.p.)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vóór 16u. besteld? DIRECT verzonden!
GRATIS VERZENDING IN NL& BE, DB NU € 2,50!
Retourgeld TERUG v. PAY PALL als je m. PP betaalt
Prijzen INCL. BTW (EU) - GEEN BTW (buiten EU)!