Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier

Alles over gelnagellak, gel polish, gellak starter set | Hoe maak ik nagelstudio kwaliteit thuis?

Alles over gelnagellak, gel polish, gellak starter set  | Hoe maak ik nagelstudio kwaliteit thuis?

Zoek jij gelnagellak? Zoek jij Gelnagellak, gel polish, gellak starter set, kleuren, essentials van nagelstudio kwaliteit thuis? Shop jouw NFPro Nail Care nu online bij Italian Design. Start nu Hier 

Zoek jij gelnagellak? Zoek jij Gelnagellak, gel polish, gellak starter set, kleuren, essentials van nagelstudio kwaliteit thuis? Shop jouw NFPRO Nail Care nu online bij Italian Design. Start nu Hier

Alles wat je thuis nodig hebt voor nagelstudio-kwaliteit thuis!


Gelllak is ideaal voor wie van nature mooie nagels heeft en lang wil kunnen genieten van gekleurde nagels. Het kwastje van de gellak is rond, voor een perfect glad resultaat.Gellak bestaat uit 100% gel. Dit staat voor een perfecte dekking en kan er eenvoudig vanaf geweekt worden met gel remover. De gellak bestaat in circa 60 kleuren. Om een perfect glad resultaat te bereiken is het belangrijk dat je je nagels en werkplek perfect stofvrij houdt. Hoe je dit precies doet, kun je lezen in het uitgebreide stappenplan op de site van Italian Design. 


De gellak bestaat uit een 100% gel-formule wat garant staat voor een perfecte dekking. Schudden voor gebruik is bij nagellak belangrijk voor een perfect egale kleurdekking. NFPRO staat voor professionele nagelstudio kwaliteit voor een perfecte manicure thuis met een echte salon look. Het is dierproefvrij en de uithardingstijd bedraagt 30 sec. voor basis lakken en voor de kleur gel polish 60 sec. onder een LED UV Lamp. Het is gemaakt in Europa volgens de strengste normen voor cosmetische producten (Nº 1223/200)

De kwast van de gellak-kleur is rond en bestaat uit meer dan 200 vezels voor een perfect glad resultaat, waardoor het zich aanpast, aan de grootte en vorm van de nagel.
D
e groothoek opnameradius en de panoramische vorm zorgen voor een perfecte dekking.

De haren van de kwast van de basislaag zijn juist speciaal ingekort en zijn perfect aangepast aan de dikte van de lak. Dankzij de miniatuurafmetingen kun je de eerste laag nauwkeurig en snel aanbrengen.


Belangrijk is wel om hygiënisch te werk te gaan qua nagels, materiaal en werkplek. Reinig en desinfecteer jouw tools vóór en ná gebruik, ter voorkoming van een schimmel, bacterie of ontsteking.

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Pinterest Multi safe pay
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier