Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier

Lingerie Den Haag | Kundig Maatadvies

Lingerie Den Haag  | Kundig Maatadvies

Den Haag is de "mooie stad achter de duinen" èn "de groenste stad van Nederland" met haar prachtige kust, strand, duinen, bos en parken. Vanaf een hoge duin top zie je de Skyline van het centrum met musea, horeca, plein en winkels, van low budget tot super chic. Italian Design is zo'n super chic winkel, een online winkel met luxe lingerie uit Italië en Frankrijk, en je krijgt professioneel maatadvies op afstand. De online winkel is altijd open. Hier kun je 24/7 veilig online kopen met gratis bezorging in Nederland. Wil je een mooi cadeau geven aan familie of vrienden in het buitenland? Geen probleem. Italian Design verzendt naar 43 landen.

Den Haag is "de groenste stad van Nederland" met haar prachtige kust, strand, duinen, bos en parken. Vanaf een duin top zie je de Skyline van het centrum: met de regeringsgebouwen, het Koninklijk paleis, grachten, musea, horeca, Het Plein, winkels en boetieks ,van low budget tot super chic. 's Avonds-als de winkels gesloten zijn-kan het stil zijn in Den Haag. 
 
Italian Design is zo'n super chic winkel, een online boetiek met Italiaanse lingerie en badmode, Franse lingerie & badmode, Spaanse badmode, luxe exclusieve Italiaanse dames- en herenmode zoals tops, beenmode, stropdassen, business shirts, ondergoed, paraplu's en als "laatste maar niet de minste" de Hanro kleding, ondergoed, yoga, sleep & Lounge producten. 

Lingerie Den Haag

"Super chic zijn de Italiaanse en Franse lingeriemerken voor dames en heren: Het merk AMBRA-lingerie – 100% handmade in Italy – beroemd om haar originele Italiaanse smaak zonder compromis: een klassieke touch en Italiaans sexy. Het merk Lise Charmel  – Franse Couture lingerie – beroemd om haar weergaloze kleurcombinaties en het is Frans en koket. Het in Oostenrijk gevestigde merk HANRO lingerie voor dames en heren is in 2019 verkozen tot "Designer van het jaar" en ontwerpt heel veel dames en heren producten van puur natuur materialen, weelderige kwaliteit, die je op de huid voelt. Het Italiaanse merk Cesare Paciotti lingerie – 100% handmade in Italy – voor de man die stáát op ècht "Italiaans"; mode, zoals dit in Italië gemaakt wordt: met vakmanschap, passie en liefde.  
 
 "'s Avonds-als de winkels gesloten zijn-kan het stil zijn in Den Haag"; dit is meteen één van de redenen waarom het zo fijn winkelen is bij Italian Design! In deze online shop kun je 24/7 naar hartenlust kopen met vanaf 50 Eurogratis bezorging in Nederland. Wil je een mooi cadeau geven aan familie of vrienden in het buitenland? Geen enkel probleem. Italian Design verzendt naar 43 landen! 
 
"Professioneel maatadvies" Shop slim en check je maat vóór je bestelt" is een gevleugeld woord bij Italian Design, net als "Meten is weten". Daarom biedt Italian Design duidelijke instructies hoe je jouw lichaamsmaten correct opmeet en je bh-maat controleert. Italian Design biedt ook vele duidelijke Internationale maattabellen. Laat je je liever adviseren? Geen probleem! Italian Design helpt graag en is gespecialiseerd in "maatadvies op afstand" 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Pinterest Multi safe pay
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier