Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier

Girardi Panty & kousen

  • Geplaatst op
  • Door Italian Design
  • 0
Girardi Panty & kousen

Anno 1954 start Domenico Girardi zijn kousen fabriek. Al snel is hij bekend in heel Italië met levering aan speciaal geselecteerde winkels. Het Italiaanse familiebedrijf en merk Girardi is uitgegroeid tot een fenomeen door de verbazingwekkende hoeveelheid bijzondere handgemaakte ontwerpen binnen de Italiaanse beenmode: panty, kousen, jarretels, hold-up, maillot en sokken. Uniek design, super elegant en top kwaliteit, ècht Made in Italy. Bekijk Hier jouw Girardi Panty of kousen, hèt Italiaanse merk voor jouw panty, kousen, jarretels, maillot en sokken.

Binnenkort bij Italian Design: Girardi panty & kousen!

Anno 1954 start Domenico Girardi - met zijn lange ervaring in de kousen-industrie - zijn kousen fabriek "Calzificio Girardi", in het Nederlands betekent dit "Girardi Kousen". Girardi's 'Drive' is om mode te maken van een absolute elegantie en top kwaliteit. Al in de jaren zeventig is hij bekend in heel Italië, met het leveren van zijn beenmode aan speciaal geselecteerde winkels. Intussen is het merk Girardi uitgegroeid tot een fenomeen. Girardi ontwerpt een verbazingwekkende hoeveelheid bijzondere items binnen de Italiaanse beenmode. Significant detail is dat de kousen dusdanig vakkundig gefabriceerd zijn dat ze niet draaien, héél bijzonder en héél prettig bij het dragen. Elk panty of kous is van een uniek design, super elegant en van top kwaliteit.Bekijk snel jouw Girardi Panty of kousen. Hèt Italiaanse merk voor panty's, kousen, hold-ups, jarretels, maillot en sokken. Ontworpen en gemaakt voor jou, liefhebber van ècht Made in Italy.

 

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Pinterest Multi safe pay
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Prof. advies; snel reactie op vragen 
Speedy zoekveld m. uniek programma
Goede Product-info en maattabellen
Snelle levering, zo mogelijk met één koerier